Egy hónap Indonéziában

Egy hónap Indonéziában

Előszó

2017. április 03. - LUJZI

Idén tavasszal 33 napot Indonéziában töltök. Hogy mit keresek ott? Tulajdonképpen annyi, hogy szeretek utazni, és olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ki tudtam venni cirka egy hónap szabadságot. Akkor már jött az ötlet, hogy életemben először nekiindulok egyedül egy hátizsákos túrára, mondjuk Indonéziába. Egy kicsit önkénteskedek és egy kicsit utazgatok majd. Vagy talán egyszerűen annyi az ok, hogy ott van a zabszem a fenekemben. :)

Amint meglett az elhatározás, óriási készülődés vette kezdetét. Milyen oltások kellenek, milyen vízum, merre fogok majd utazni, és hol fogok önkénteskedni. Beszerezni mindenféle dolgot az utazáshoz, és leginkább, ezer cikket elolvasni Indonéziáról, meghallgatni mindenki beszámolóját, aki már járt ott, és nagy lelkesen készülődni, izgulni, nem aludni, beijedni, hogy vatdefákk, normális vagyok én, hogy oda akarok menni, majd újra megnyugodni, hogy minden szuper lesz. Hát valahogy így kezdődött...

A bejegyzés trackback címe:

https://egyhonapindoneziaban.blog.hu/api/trackback/id/tr1812398575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása